Over Ons

Al meer dan 20 jaar helpen wij onze klanten met aftersales concepten. Grote - en kleine uitdagingen: wij lossen het voor je op.

Over New ComServe Group

New ComServe Group behoort tot de grootste aftersales dienstverleners in de Benelux, maar zijn actief in heel Europa. Wij richten ons op het ontzorgen van de klant, door ondersteuning te bieden aan werkzaamheden of deze volledig over te nemen. Naast een betrouwbare- en snelle service, onderscheiden wij ons ook door een flexibele klantinstelling en continue procesinnovatie. Zo geven wij op adequate wijze invulling aan de behoeften van onze klanten in een veranderlijke omgeving.

Wij bieden verschillende services aan om onze klanten te ontlasten. Zo bieden wij incident management services aan, die erop gericht zijn om de downtime van apparaten te minimaliseren. Verder bieden we de mogelijkheid om het beheer en life cycle management van elektronica over te nemen. Ook op het gebied van dataveiligheid kunnen we passende oplossingen bieden. In combinatie met onze kwalitatieve logistieke services en een klantenservice die 24/7 bereikbaar is, zorgen wij voor een een optimale klantbeleving.

.

.

.