Ophalen & Bezorgen

Ophalen en Bezorgen

Comserve is er om jouw bedrijf te ontzorgen! Daarom bieden wij een flexibele logistieke dienstverlening aan. Zo is het mogelijk om pakketten te versturen in diverse hoeveelheden, formaten en gewichtsklassen. Ook bezorgtijden, -locaties en -instructies zijn bespreekbaar. Daarnaast bieden we een aantal additionele services aan om je nog verder te ontzorgen. Wat je als bedrijf ook kiest: wij leveren!

Inhoud Pakketten

Slice 1 Created with Sketch. Slice 1 Created with Sketch.

ComServe levert een grote diversiteit aan pakketten. Naast elektronische apparaten zoals smartphones, laptops en televisies levert ComServe ook koffie machines voor de horeca en huishoudelijke apparaten. Voor het laatste wordt er gebruik gemaakt van tweemans distributie. De kleine en grote apparaten worden vervoerd in deugdelijke verpakkingen zodat de apparaten niet beschadigen. Wat de inhoud van je pakket ook is, ComServe zorgt ervoor dat het netjes aankomt op de juiste bestemming!

Tijden Bezorging

Slice 1 Created with Sketch. Slice 1 Created with Sketch.

Wij bieden de mogelijkheid om het tijdsinterval te kiezen van een bezorging. Mits we producten op voorraad hebben, kunnen wij ook spoedverzendingen binnen 4 uur realiseren.  Zo kan je gebruik maken van onze bezorgdienst op tijden die relevant zijn voor jouw bedrijf. Ook beschikken wij over een track- en trace systeem waar je de bezorging live kan volgen. Wel zo makkelijk toch?

Instructie Bezorging

Slice 1 Created with Sketch. Slice 1 Created with Sketch.

Elke bezorging kan worden voorzien van een speciale instructie. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een uitleg of survey van de bezorger aan de ontvanger of een specifieke omgangsprocedure.  Dit voorkomt vragen achteraf, waardoor jouw bedrijf zich kan focussen op andere zaken.

Additionele Services

Slice 1 Created with Sketch. Slice 1 Created with Sketch.

Om efficiëntie te creëren, kan het interessant zijn om onze haal- & brengservice uit te breiden. Zo kunnen wij bijvoorbeeld het voorraadbeheer overnemen. Daarnaast kunnen wij verschillende soorten elektronica ook installeren, configureren, onderhouden en verwijderen. Meer weten over onze additionele services? Bekijk deze hier.